Skip to content

USE CASES

Use cases

AIM doet veel moeite om zijn klanten te helpen bij al hun softwarebehoeften. Hieronder staan enkele voorbeelden uit de praktijk over hoe we de wensen van onze klanten ter harte nemen, terwijl we werken aan een oplossing die de eindgebruiker tevreden stelt.

Inhoudsbeheer

Je app is eindelijk klaar, ze werkt goed en is stabiel, maar nu heb je inhoud nodig. Om dit te doen, moet je de inhoud maken, testen en verspreiden onder gebruikers, bij voorkeur zonder dat ze een nieuwe versie van de app moeten downloaden elke keer je nieuwe inhoud toevoegt.
Ontdek hoe we dit complexe probleem hebben opgelost door een app te bouwen voor de contentmakers van onze klant en een online distributieoplossing opgezet hebben die hun bestaande apps zouden kunnen gebruiken.

Multiplayer

Een van de klanten van AIM is actief in de indoor cycling-industrie. Tot nu toe konden ze een uitgebreide indoor-trainingservaring bieden, maar hoewel functioneel, voelde het voor de gebuikers wat eenzaam na vele uren indoor cycling.
Het leuke van buiten fietsen is immers dit doen met andere mensen. Het klonk alsof ze iets nodig hadden waar gebruikers samen konden fietsen… het klonk m.a.w. alsof ze multiplayer nodig hadden.

Inhoud vinden

Het aanbieden van een grote bibliotheek met inhoud aan gebruikers brengt zijn eigen problemen met zich mee. Zo kan een gebruiker zich overweldigd voelen door lange lijsten of complexe filteropties. Om dit probleem op te lossen voor een van onze klanten, hebben we besloten een totaal andere richting uit te gaan: de inhoud visualiseren op een wereldkaart.

We beantwoorden graag al je vragen!