Skip to content

ONTMOET HET TEAM

We stellen voor... het AIM-team

stefan

Stefan

Oprichter en drijvende kracht achter AIM Productions, ook bekend als THE BIG CHIEF. Hij begon het bedrijf 25 jaar geleden en maakte het tot wat het vandaag is.

tom

Tom

"Als het management goed wordt uitgevoerd, lijkt het erop dat het management helemaal niets heeft gedaan". Gestart als software tester maar al snel uitgegroeid tot een echte "AIM'er". Nu als COO zorgt hij ervoor dat onze BIG CHIEF een welverdiende stap achteruit kan zetten.

patrick

Patrick

Senior ontwerper en artist. Hij zorgt voor al jouw/onze visualisatiebehoeften: alle 2D, UX, video tot zelfs audio. Een echte creatieveling.

timc

Tim C

Senior ontwikkelaar en software-architect Tim heeft zijn liefde voor grootse strategieën en structuren omgezet in de ontwikkeling van applicaties. Nu stuurt hij elke app in de juiste technische richting.

li

Li

Geen taak of ervaring is te groot voor onze man Li. Hij begon als mobiele games-ontwikkelaar voordat hij overschakelde naar grote Windows-projecten. Dat belette Li niet om Mac-development aan zijn portfolio toe te voegen en zo een echte senior all-round ontwikkelaar te worden.

steven

Steven

Onze beste 3D-artiest. Hij houdt ervan 3D- of wiskundige problemen op te lossen, shaders te implementeren of games te maken met zijn eigen indie gamingstudio.

rick

Rick

De jongste toevoeging aan ons team van grotendeels senior ontwikkelaars. Rick is onze jongste en slimste junior. Hij houdt van memes en programmeren. Geen taak is te moeilijk voor onze Rick.

maarten

Maarten

Ons één-mans-, intern test- en QA-team. Wanneer hij met zijn laptop naar je bureau komt, is het tijd om bugs te fixen!

We beantwoorden graag al je vragen!