Skip to content

OVER AIM PRODUCTIONS

"AIM High"

AIM Productions ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige software op maat, met een no-nonsense instelling. Ons ervaren en agile ontwikkelteam werkt samen met jou uit welke oplossing het beste is voor jou en jouw klanten. Wij zorgen dat het werkt, van start tot finish.

"AIM High"

AIM Productions ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige software op maat, met een no-nonsense instelling. Ons ervaren en agile ontwikkelteam werkt samen met jou uit welke oplossing het beste is voor jou en jouw klanten. Wij zorgen dat het werkt, van start tot finish.

Meteen ter zake

AIM hecht veel belang aan een  no-nonsense aanpak  tijdens elke fase van een project. Geen eindeloze vergaderingen en discussies met managers, maar  directe communicatie  met de juiste persoon, met behoud van een enkel contactpunt voor al uw vragen. Dit vermindert de overhead die vaak gepaard gaat met het inhuren van een extern software ontwikelingsteam.

Flexibel en agile

We zijn ervan overtuigd dat Agile-ontwikkeling een goede ontwikkelingsstrategie is, maar we geloven niet in modewoorden of Scrum volgens het boekje. Onze Agile-met-een-twist creëert een flexibele omgeving voor ons ontwikkelteam en geeft onze klanten een bijzonder  inzicht in onze dagelijkse voortgang.  Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jouw deadlines overeenkomen met de realiteit van softwareontwikkeling en we zullen je begeleiden op deze reis naar het gewenste softwareproduct.

Meer dan 25 jaar ervaring

Met AIM krijg je een  goed geolied ontwikkelteam  dat al lang samen is. Een team dat veel ervaring heeft opgedaan met verschillende technologieën, dat naar jouw behoeften luistert en de juiste technologie voor de klus kiest. Een team dat zowel kleinere als grotere projecten aankan. We stellen de juiste vragen in duidelijke taal. Onze nerds vertalen het wel in code.

Van concept tot getest product

We kunnen je helpen bij elke stap, van concept tot eindproduct en verder. Wij denken met je mee en zorgen voor  elk aspect van jouw project:  analyse, ontwikkeling, implementatie, testen, enz. – alles afgestemd op jouw noden.

Full-stack team

AIM is een mean, lean, full-stack ontwikkelteam. Het team bestaat uit een kleine,  gevarieerde mix van professionals  met complementaire talenten: programmeurs bekwaam in een verscheidenheid aan programmeertalen en -technieken, 2D- en 3D-grafische artiesten, specialisten in audio/video en een intern testteam. Als je het team inhuurt, is het  alsof je je eigen team hebt. 

Onderhoudbaarheid

Wij zorgen ervoor dat jouw project gemakkelijk te onderhouden is en blijft. Het project dat we leveren wordt  goed gedocumenteerd  en kan  makkelijk onderhouden  worden door de juiste mensen. Dit kan je programmeerteam zijn of zelfs je marketingteam dat een website moet onderhouden.

De geschiedenis van AIM in het kort

AIM Productions werd opgericht in 1994 als pionier in de toen snel opkomende multimediamarkt. In de loop der jaren heeft AIM Productions talloze softwaretoepassingen ontwikkeld en uitgebracht op verschillende platforms…

Waarom samenwerken met AIM Productions?

5/5

Als je op zoek bent naar een ontwikkelingsteam met jarenlange ervaring in het aanbieden van op maat gemaakte softwaretoepassingen, praat dan vandaag nog met ons!