Skip to content

OPLOSSINGEN: MOBIELE ONTWIKKELING

Het gebruik van mobiele toestellen is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Daardoor zijn mobiele applicaties een heel aantrekkelijke software oplossing. Dit kan je helpen om B2C of B2B een grote groep aan te spreken.

Het gebruik van mobiele toestellen is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Daardoor zijn mobiele applicaties een heel aantrekkelijke software oplossing. Dit kan je helpen om B2C of B2B een grote groep aan te spreken.

Waarom AIM?

Bij AIM helpen we je niet zomaar naar een mobiele app, maar aan dé mobiele app die bij jouw doelgroep aansluit. Dankzij onze  jarenlange ervaring in het maken van mobiele apps,  van Palm-handhelds en PocketPC’s helemaal tot de hedendaagse smartphone, zijn we in staat om voor jou de gepaste ontwikkelingsmethode te kiezen. Dit kan gaan van een native oplossing tot een kostenefficiënte platformonafhankelijke oplossing, die zelfs tot een web-app kan worden omgevormd. Dankzij onze transparante, no-nonsense aanpak blijven we tijdens het ontwikkelproces zeker dat wat er gebouwd wordt, is wat jij wilt.

Hoe komen we tot de juiste app?

Bij AIM helpen we je om een mobiele app te ontwikkelen die aansluit bij jouw doelgroep. Dit doen we d.m.v. een  “user-centered design”.  Zo gaan we van een diepgaand gesprek tot een wireframe en prototype tot een near-pixel perfect design mockup. Deze stappen zijn uiteraard afhankelijk van de complexiteit van het project. Door na elke stap ook met een goede  feedback loop  te werken, zorgen we dat er geen overbodig werk gedaan wordt en de feedback onmiddellijk kan verwerkt worden.

Onze voorkeur gaat uit naar cross-platform solutions. Dit zorgt ervoor dat ontwikkelingen maar éénmalig gebeuren en daarna kunnen gebruikt worden op verschillende platformen zoals iOS en Android. Dit is de snelste en de meest kostenefficiënte werkwijze bij het maken van een mobiele applicatie.

Tijdens het ontwikkelen zijn we ook uiterst transparant. Zo krijg je via een  agile werkmethode  inzicht in waar we aan werken en wat de status is, alsook de mogelijkheid om op elk moment nog aanpassingen te doen of opmerkingen te geven. Zo garanderen we dat de app aan alle wensen voldoet.

Technologie

Het gebruiken van de juiste moderne technologieën zorgt ervoor dat je app compatibel is en blijft, alsook gebruik kan maken van de nieuwste snufjes die de mobiele markt te bieden heeft. Zo krijg je altijd een  responsive design  en de meest batterij-geoptimaliseerde apps.

Onze voorkeur gaat dan ook uit naar een  cross-platform oplossing  zoals Flutter, waarover je meer kunt lezen op onze blogpost waar we je inkijk geven in waarom en cross-platform vaak de meest geschikte oplossing is.

We beantwoorden graag al je vragen!